tiistai 10. huhtikuuta 2012

intiaani suukkoja

Heh .. On taas menny lähes _vuosia_ siitä kun tänne mitään olen viimeksi kirjoitellut, joten suuuuuret pahoitteluni! Hiljaisuus johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, ettei mulla ole mitään mistä kirjottaa. Kaikki on taas viime kuukaudet ollut niin normaalia kuin mahdollista, eikä mitään maailmoja mullistavaa (eikä edes mitään lähelle sitä) ole tapahtunut.
Eilinen meni kaverin kanssa kasvoja maalaillen ja sulkia päähän tunkien koska ideana oli laittaa kaverin pikkuveli kuvaamaan ja lähteä juoksemaan metsään inkkjaarihuutoa huudellen ja kuvia ottaen. Parin epäonnistuneen puuhun kiipeämis yrityksen ja kenkien kastumisen jälkeen päätettiin sittenkin vaihtaa sulat pullaan ja ahtaa masut täyteen korvapuusteja. Ja ihme ja kumma joistain kuvistakin tuli ihan hyviä! Pikkuveljeä kiitämme.
 Mutta nyt kun koeviikko on finally ohi, ja tässäkin jaksossa meiksillä on vain säälittävät 4 ja puoli kurssia niin eiköhän mulle iske useemmin inspiraatiota tännekkin kirjotella! Eli oikeastaan mä miellän kesäloman jo alkaneeksi , joten saa nähdä kuinka nopeasti tämän henkilön wilma tulee täyttymään kesäisen keltaisen värisistä selvittämättömistä ja kivan punaisen värisistä luvattomista poissaoloista (;

You only live once
ja itse otettuja kuvia lupaan ja vannon tänne pistää hurjasti enemmän!

Color Me Happy
ja  lupaan myös sen että vielä se kesä tulee!

Yritin tosissani etsiä joitain kesäisiä matka kuvia, mutta jostain syystä olen koko matkan ajan keskittynyt kuvaamaan kulku kissaa .. eksoottista (; ?

Mutta nyt tämä intiääni hipsii peiton alle ja yritän nukkua ennen huomista kokeenpalautusa .. (--; 

with my heart , emai ♥

1 kommentti:

  1. Ite otetut kuvat olis kyl kivoi :) mut sun blogi on nytki tosi söpö!


    http://helloworld-elina.blogspot.com/

    VastaaPoista